Daarom...

Het Business Boksgala Roermond op 23 november 2019 staat in het teken van boksen, entertainment en culinaire hoogstandjes, aan u gepresenteerd in een sfeervolle ambiance. Een boksring centraal in Theaterzaal de Oranjerie, uw eigen tafel aan de rand van de boksring en 10 personen aan tafel waar een culinair drie-gangen-diner voor wordt verzorgd. 

Hoogtepunt is natuurlijk de tête a tête van onze gladiatoren met als afsluiting een exclusief feest tot in de late uurtjes waarbij uw eigen voetjes van de vloer kunnen. Een compleet verzorgde en stijlvolle avond uit, waar heel Roermond bij aanwezig wil zijn. 

U kunt het goede doel sponsoren op verschillende manieren. Naast het afnemen van een tafel of het sponsoren van één of meerdere boksers zijn er ook mogelijkheden om u zakelijk te profileren via diverse media uitingen op social media kanalen en onze website.

Deze avond is een perfecte gelegenheid om zakelijk te verbinden. Een mogelijkheid om samen met (potentiële) opdrachtnemers, opdrachtgevers, collega’s maar ook met vrienden of familieleden deze bijzondere avond te beleven.

De concrete invulling van het avondprogramma volgt spoedig. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met via info@boksgalaroermond.nl.