“Mister Knock-Out Nicky” -Strijden en Winnen-

Nick Schmitz
van totaal € 2.500 (100%)

Ik ben Nick Schmitz, woon in Roermond, ben 46 jaar en van beroep makelaar en mede-eigenaar. Verder ben ik getrouwd met Marian en vader van 2 batraven Puk (5) en Jimmy (2). Als zelfstandig makelaar/taxateur werk ik al bijna 15 jaar samen met mijn compagnon aan een goedlopend kantoor M3, hier in de stad. Daarnaast heb ik iets recenter met een andere compagnon een coaching-bedrijfje, “KLiQ! Coaching”, waarin we persoonlijke ontwikkeling trainen voor professionals, waaronder makelaars.

Als partner van Marian, die in de Juniorkamer zit, heb ik van dichtbij de eerste 2 versies van het boksgala mogen meemaken als toeschouwer. Dat waren zinderende spectaculaire ervaringen. Ergens in die periode ben ik ook recreatief begonnen met boksen bij de BBC, een leuke groep heren en dames, die met dezelfde dingen bezig zijn in het leven als ik. Een gezin, en werkend in of rondom Roermond, al dan niet als ondernemer en vooral ook aanwezig in het sociale netwerk in de stad.

Mijn goede voornemen van dit jaar is om mee te doen aan het boksgala ‘19; mijn hoofdreden hiervoor is om mezelf weer fit te voelen. De afgelopen vijf jaar hebben mijn werk en het kersverse gezinsleven met twee jonge kinderen flink aan mijn energie getrokken. Het Boksgala is voor mij een stok achter de deur om wat ik heb ingeleverd weer (dubbel) terug te pakken, door deze fikse uitdaging aan te gaan. Samen in een fantastische groep toewerken vanaf nul naar dat grote doel in november.

Boksen voor het goede doel A L S én mijn persoonlijk doel om fitter te worden staan in schril contrast met het hogere doel, namelijk de uitdaging die aangegaan wordt om de dodelijke spierziekte A L S te kunnen genezen. Hiervoor is veel geld nodig om onderzoek te doen naar o.a. een effectief medicijn die tot genezing kan leiden. Tot die tijd overlijden jaarlijks honderden mensen in ons land aan deze ziekte. Ieder overlijden is er één te veel, daarom telt iedere euro die ik bij elkaar en voor elkaar kan boksen. 

Bekijk alle
€ 269 23-11-2019 | 16:28
€ 20 23-11-2019 | 13:24 Kleine bijdrage voor een groot doel... Mooi initiatief met super gemotiveerde deelnemers. Go for it mannen en vrouwen!
€ 25 23-11-2019 | 11:43
€ 20 23-11-2019 | 10:35
€ 50 22-11-2019 | 21:38 Heel veel succes morgen!